Isänpäivä lähestyy! Sano se Reinoin

Isän ikioma reinoutumisen päivä on pian taas täällä. Oletko muistanut sanoa isälle, että hän on loistotyyppi? Sano se Reinoin. Lisäksi hiukan hemmottelua, ja hyvä tulee.

Kääk, isänpäivä on jo nurkan takana. Päivät vähenevät ja perheen muu joukko miettii kuumeisesti, miten isää pitäisi tänä vuonna ilahduttaa. Kylpytakki, partavesi, lehtipuhallin? Isällä on jo kaikkea! Kuulostaako tutulta?

Älä stressaa. Reinoudu ja palaa perusasioihin, joista isä takuulla tykkää.

Miten teidän perheen isä mieluiten reinoutuu ihan tavallisessa arjessa? Tapoja on yhtä monta kuin isämiehiä. Yksi tykkää kanelipullista, toinen kasvonaamioista, kolmas keltaisista kalsareista. Se on varmaa, että jokainen tykkää herkkuruoasta, nukkumisesta ja sunnuntailaiskottelusta. Väkisin ostettuja kölninvesiä ja vimpaimia ei välttämättä tarvita lahjaksi ollenkaan.

Anna isän nukkua. Teinien kanssa se ei ole konsti eikä mikään, mutta pikkulapsiperheessä pitkään nukkuminen on luksusloma. Jälkikasvun älämölö voi tehdä nukkumisen mahdottomaksi, mutta voit silti yrittää. Sulje makkarin ovi ja lahjo muksut hiljaisiksi aamupiirretyillä ja karkkilupauksella. Ei sen aina tarvitse olla niin justiinsa.

Väsää herkkuaamiainen. Ei heinänkorsia ja liekitettyjä persimonin siivuja vaan perusjuttuja; tuoretta leipää, munakasta, pekonia, mehua ja kunnon kahvia. Anna muksujen päättää jokeriruoka, jota ei yleensä aamiaispöydässä nähdä; nakkikakku, nallekarkkikulho, suklaakeksikasa tai muhkea pala juustokakkua.

Delegoi lahjan keksiminen lapsille. Naperon taideteos meidän perheestä tai antaumuksella tulkittu tanssiesitys voi olla isänpäivän paras lahja. Ne lämmittävät isän mieltä vielä vuosienkin päästä, toisin kuin ne hassunhauskat teräsmiessukat tai hiostavasti hierova niskatyyny.

Kannusta löhöämään koko päivä pieruverkkareissa. Käsi sydämelle, täytyykö sinne anoppilaan oikeasti lähteä? Isänpäivän idea on reinoutua oikein perusteellisesti. Suo se miesparalle, ja laske itsekin kierroksia. Vaikka pyykkivuori kasvaa kaltevana, villakoirat räksyttävät nurkissa ja viime viikkoinen jambalaya kummittelee jääkaapissa, jätä ne omaan arvoonsa ja reinoudu. Isänpäivän fiilis on tärkeämpi kuin yksikään kotiaskare.

Osta isälle uusi Reino-pari. Ovatko isän Reinot olleet kovassa käytössä? Tai eikö isällä ole ollut Reinoja lainkaan? Vielä ehtii! Nyt on loistava hetki ostaa isälle uusi tossupari. Kansallistossut tekivät juuri komean paluun hiukan fiilattuina, mutta silti aivan samanlaisina kuin ne ovat aina olleet. Isä, Reinot, lihapullat, hillomunkit – jotkut asiat vain ovat ihania vuodesta toiseen.

Osta tästä isälle Reinot.

Tutustu tuotteisiin